Vi söker statister

STATISTER SÖKES. Vi söker flera statister i olika kategorier till långfilmen Düsseldorf, Skåne med planerad inspelning i augusti 2021.

Kategori 1:

Personer mellan 18-25 som kan spela synthare på 80-talet. Filmens regissör söker efter unga personer som vågar dansa och leva sig in i rollen att man är del av ett gäng synthare som är publik på en konsert samt på en fest. Det är en fördel om man har erfarenhet av skådespeleri och har ett ungdomligt utseende.

Kategori 2: Män och kvinnor 40+ som bland annat kan agera skånska bybor på 80-talet. Du får gärna ha ett uttrycksfullt utseende då några av dessa statistroller är bybor som glor på syntharna när de intar den lilla skånska byn på Österlen. Filmen har planerad inspelning i augusti 2021 i Smedstorp och Gärsnäs på Österlen. Teamet består av namnkunniga skådespelare och filmarbetare från Malmö och Skåne. Officiell premiär kommer att ske under 2022.

En viss ersättning finns och varierar utifrån tidsåtgång för respektive statistroll. Resersättning utgår ej.

Du som vill vara med som statist: Maila in foto (porträtt/helfigur), ålder, kontaktuppgifter, bostadsort och gärna en kort videopresentation. Vi tillsätter löpande. Mer information ges till utvalda kandidater. Mailadress: casting@southgate.se – Märk ansökan: “Düsseldorf”.

Southgate i samarbete med Kobango

DELA & TIPSA GÄRNA 🙏🏾💜Ansökningar behandlas endast enligt önskemål och ej via sociala medier.

11,125 comments